Saya`s room
5 participanți
Pagina 11 din 13 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13
Re: Saya`s room
mam uitat cu ura la amshel si apoi la diva!in cele din urma mam teleportat langa noko si iam desfacut o mana din lanturi......
Sangele curgea de pe Noko foarte rapid.Zeci de rani eliberau sange ...
-Saya ,ce ai de gand???
-Saya ,ce ai de gand???
Amshel- Numarul mesajelor : 573
Data de inscriere : 19/04/2009
mam uitat tentata la sangele ei si ochi incepura sa mi se roseasca!apoi am scuturat capul sami revin:
-am de gand so duc departe de voi 2!
-am de gand so duc departe de voi 2!
-Fiindca ea e Haji ...? Tocmai de asta am eu de gand sa o ucid ..fie ca e o copie sau nu ,ea e tot Haji.
enervanduma si scotand sabia taindum usor la mana:
-ce tot ai cu haji???de ce incerci sa ucizi tot cemi aminteste de el???
-ce tot ai cu haji???de ce incerci sa ucizi tot cemi aminteste de el???
-Fiindca l-am urat cand am inteles ca el e cavalerul tau . Vroiam sa nu te amesteci in asta ,vroiam sa nu incerci sa imi ucizi singura persoana la care tin .
-dar acum cand sunt alaturi de voi de ce incerci acelasi lucru???stii ca no voi ucide pe diva decat daca ma raneste pe mine sau pe cineva la care tin....si totusi incerci sa ma faci sal uit pe haji.........de ce???
am tipat eu furioasa
am tipat eu furioasa
-Fiindca nu vreau ca el sa te gaseasca si sa inceapa iar razboiul.Dar ..putin imi pasa...
-ha...chiar daca haji ma va gasi,ceea ce si sper, nu va incepe niciun razboi!cand ma va gasi vom pleca departe de aici....probabil nu o sa va mai vad niciodata......am lasat sabia jos si am desfacuto pe noko din lanturi.....
Am luat-o pe Saya de mana si am izbit-o de perete .
-Altceva ?
am lua sabia si am aruncat-o departe apoi mainile mele incepura sa devina mov ,semn ca sunt la un pas de a imi lua adevarata forma : cea de chiropteran.
-Altceva ?
am lua sabia si am aruncat-o departe apoi mainile mele incepura sa devina mov ,semn ca sunt la un pas de a imi lua adevarata forma : cea de chiropteran.
mam ridicat incet de jos si am sarit peste amshel luand sabia....miam intors capul si am vazuto pe noko intinsa pe jos...."ah.......nam apucat sa bea sange mainainte..."
Am luat-o pe Saya de brat .
-Ce ai de gand sa faci , Saya ???
-Ce ai de gand sa faci , Saya ???
ochii mei au devenit foarte rosii:
-lasama !!!am tipat si am sarit intro parte!dar in timpul sariturii din greseala lam zgariat pe amshel pe mana destul de tare.....
-lasama !!!am tipat si am sarit intro parte!dar in timpul sariturii din greseala lam zgariat pe amshel pe mana destul de tare.....
Am simtit cum bratul mi se cristalizeaza:
-NU ! NU !
Am cazut jos simtit cum intreg corpul incepu sa mi se cristalizeze.Incet , bratele incepura sa mi se sparga , ca sticla iar spatele si pieptul incepura sa mi se perforeze.
-De ce ? De ce trebuie sa se intample acum ,aici , astfel ???
-NU ! NU !
Am cazut jos simtit cum intreg corpul incepu sa mi se cristalizeze.Incet , bratele incepura sa mi se sparga , ca sticla iar spatele si pieptul incepura sa mi se perforeze.
-De ce ? De ce trebuie sa se intample acum ,aici , astfel ???
mam speriat si lam luat in brate asezandui capul pe genunchi si apoi strangandul pe piept:
-nuuu....imi pare rau.....nam vrut sa te ating cu sabia......am vrut doar sa ma apar........imi pare rau
am strigat eu plangand
-nuuu....imi pare rau.....nam vrut sa te ating cu sabia......am vrut doar sa ma apar........imi pare rau
am strigat eu plangand
-Saya ...Nu conteaza...
Si brusc am simtit cum si fata mi se cristaliza ...
-E ceva aici ce imi apartine ...
Si i-am luat sabia strangand-o la piept.
-Am fost mereu fascinat de arma cu care acum ma distrugi .Ai grija de Diva ..si Solomon ...si Karl ....chiar si de Yuki ...iar daca te intalnesti cu Haji , zi-i ca m-a invins.
Si brusc am simtit cum si fata mi se cristaliza ...
-E ceva aici ce imi apartine ...
Si i-am luat sabia strangand-o la piept.
-Am fost mereu fascinat de arma cu care acum ma distrugi .Ai grija de Diva ..si Solomon ...si Karl ....chiar si de Yuki ...iar daca te intalnesti cu Haji , zi-i ca m-a invins.
-nuuuu te roooog!!!!!!nu ..........nu murii..........numi voi ierta asta......
apoi privindui fata cum se cristaliza.....:
-vei muri........imi pare sincer rau ..........iti promit ca voi avea grija de ei......si lam saruat pentru ultima oara......
apoi privindui fata cum se cristaliza.....:
-vei muri........imi pare sincer rau ..........iti promit ca voi avea grija de ei......si lam saruat pentru ultima oara......
i-am simtit buzele si am zambit fortat . La scurt timp am inchis ochii si am simtit cum un frig puternic ma cuprinde , amortindu-mi trupul.
sa prefacut intrun cristal rosu cazandumi printre brate...........am stat langa el un timp dupa care am luato pe noko in brate si am plecat in camera mea unde am puso in patl meu....
N : -Chiar s-a dus ? Bietul Solomon ...ce vorbesc ..bietul Amshel ! Cred ca Diva te va termina .Era singurul barbat la care a tinut .
-nu chiar................a mai tinut la cineva inainte de amshel...............am inceput sa plang.....
N :- Ce?Cine? *intreba ea suspinand*
-stiam ca la iubit pe solomon....am zis eu printre lacrimi......am privito pe noko care era plina de sange....
-ma duc sati aduc o rochie....mam ridicat de pe scaun si mam indreptat spre dulap dar am ametit si am cazut jos"oh nu............iar lipa asta de sange....'
-ma duc sati aduc o rochie....mam ridicat de pe scaun si mam indreptat spre dulap dar am ametit si am cazut jos"oh nu............iar lipa asta de sange....'
N :- Saya ..Amshel m-a creat ca sa fiu a ta si totodata a Divei ,sa am grija de amandoua cand el nu va mai fi . Musca-ma !
Insa Noko nici nu apuca sa termine ce avea de zis si se auzi un zgomot dinspre subsol .Brusc , incepu un cutremur si pe podea aparu un lichid mov-negru.
Insa Noko nici nu apuca sa termine ce avea de zis si se auzi un zgomot dinspre subsol .Brusc , incepu un cutremur si pe podea aparu un lichid mov-negru.
mam ridicat cu ultimile puteri de jos si mam proptit de dulap rasufland greu si privind acel lichid:
-ce este asta?
-ce este asta?
Pagina 11 din 13 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum