Julia's room
2 participanți
Julia's room
Julia se afla in sfarsit in camera ei si,obosita,ea se aseza pe pat,privind tavanul tacuta si gandindu-se la ultimele cateva nopti petrecute in laborator.
"As vrea sa inteleaga macar o data ca nu pot lucra fara incetare ... "
"As vrea sa inteleaga macar o data ca nu pot lucra fara incetare ... "
Julia Silverstein- Numarul mesajelor : 82
Data de inscriere : 22/04/2009
Varsta : 30
Localizare : Red Shield
Re: Julia's room
Julia se ridica in graba si in numai cateva clipe deschise usa.
-Aaa...buna Saya.Nu este nici un deranj,intra te rog,zise ea dandu-se la o parte din usa si facandu-i loc fetei sa intre.Scuza te rog deranjul,insa nu am mai dat pe acasa d ceva vreme asa ca ...
-Aaa...buna Saya.Nu este nici un deranj,intra te rog,zise ea dandu-se la o parte din usa si facandu-i loc fetei sa intre.Scuza te rog deranjul,insa nu am mai dat pe acasa d ceva vreme asa ca ...
-ah nui nimic!stiu ca ai fost tot timpul ocupata!domnul david e asa de rau!nu te lasa sa te ai odihnesti si tu!
-Nu,nici chiar asa,zise Julia zambind.Doar ca uneori ia lucrurile mult prea in serios si nu isi da seama ca cei din jur nu pot tine pasul cu el,incheie Julia disparand pana in bucatarie si intorcandu-se cu ceva de baut si cateva gustari.
-ar trebuii sa ai mai atragi atentia cateodata!este prea serios........nu observa lucrurile din jur sau .........oamenii care il iubesc, am zis eu privindo chicotind!
Julia ii arunca o privire putin incurcata,dandu-i de inteles ca nu prea intelege la ce se refera.
-Nu ii pot spune nimic,raspunse ea simplu si serios in acelasi timp.
-Nu ii pot spune nimic,raspunse ea simplu si serios in acelasi timp.
off:credeam ca julia il iubeste pe david
-eu cred ca poti!pe tine te mai asculta cat de cat!
-eu cred ca poti!pe tine te mai asculta cat de cat!
OOC:Normal ca Julia il iubeste pe David,insa el (la inceput) nu-i acorda niic o atentie ,asa ca ea ramane putin dezamagita de comportamentul lui.In plus,Julia nu ar prea recunoaste ca il place.
-Nu,nu este chiar asa.David este ocupat doar de Red Shield.Mie nu-mi acorda nici un fel de atentie.
-Nu,nu este chiar asa.David este ocupat doar de Red Shield.Mie nu-mi acorda nici un fel de atentie.
-iti va acorda:>!mai devreme sau mai tarziu isi va da seama cata nevoie are de tine!
Julia chicoti putin auzind-o pe Saya si se gandi la David.
"Probabil ca acum iarasi a plecat cu Lewis.Daca nu,ar fi venit aici ..."
"Probabil ca acum iarasi a plecat cu Lewis.Daca nu,ar fi venit aici ..."
-Nu chiar,minti Julia putin.Mai degraba ma ingrijoreaza.De fiecare data cand se intoarce din astfel de misiuni este foarte ranit.Si aproape de fiecare data refuza spitalul ...
-deci tu trebuie sai ingrijesti ranile!banuiesc(,)ca apreciaza asta doar ca nuti spune!
-Nu stiu nici macar daca ii convine,zise ea serioasa.Insa macar asa are cateva zile in care se poate odihni.
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum