In cabinet
2 participanți
Pagina 1 din 2 • 1, 2
In cabinet
Era o dupa-amiaza ploioasa si Julia se afla in cabinetul ei,privind plictisita pe geam si aruncand din cand in cand priviri scurte spre biroul ei pe care se aflau de cateva zile o gramada de fise medicale.
Julia Silverstein- Numarul mesajelor : 82
Data de inscriere : 22/04/2009
Varsta : 30
Localizare : Red Shield
Re: In cabinet
Am intrat fara sa bat la usa ca intotdeauna .
-Daca afli cine i-a ucis pe oamenii aia doar cu mostrele astea de ADN esti cea mai tare ,si iti garantez ca specimenele mele nu au facut nimic .
-Daca afli cine i-a ucis pe oamenii aia doar cu mostrele astea de ADN esti cea mai tare ,si iti garantez ca specimenele mele nu au facut nimic .
Amshel- Numarul mesajelor : 573
Data de inscriere : 19/04/2009
-Nu-mi spune ca ei venit pana aici numai numai ca sa-mi spui asta,zise Julia fara a se intoarce insa spre Amshel.Ce vrei defapt?
I-am pus pe birou niste borcane exagerat de mici cu sange si cateva lamele in care erau bucati de piele .
- Bucatile de piele sunt ale "agresorilor" si mostrele de sange de la victime ..ce am mai putut lua . Daca poti afla cine a ucis acei afaceristi iti promit ca nu mai produc chiropterani timp de 2 luni .
- Bucatile de piele sunt ale "agresorilor" si mostrele de sange de la victime ..ce am mai putut lua . Daca poti afla cine a ucis acei afaceristi iti promit ca nu mai produc chiropterani timp de 2 luni .
Julia privi atenta mostrele de la Amshel,dupa care spuse.
-Si,pentru ce ai nevoie de asta?Iti dai seama ca tehnic vorbind suntem inamici,din moment ce tu ai legatura cu Diva ...
-Si,pentru ce ai nevoie de asta?Iti dai seama ca tehnic vorbind suntem inamici,din moment ce tu ai legatura cu Diva ...
-Pai ...in primul rand sunt luat la raspundere de catre angajati si risc sa pierd milioane de dolari fiindca tehnic vorbind se presupune ca eu am ucis afaceristii si in al doilea rand vreau sa dovedesc si nevinovatia animalutelor mele . Si oh da ...nu mai stiu alta persoana care ma poate ajuta in domeniul asta .
-Bine.David este si asa plecat si m-a lasat singura,asa ca te pot ajuta aici.Insa sa fie clar.Fara activitati ale chiropterilor.Nici aici si nici intr0un alt loc din lume.Doua luni.Ne-am inteles?intreba Julia intorcandu-se spre Amshel si privindu-l in continuare serioasa.
-Da ,da ..sunt un om de cuvant .Te ajut ?
-Sti prea bine ca ma descurc cu asta,zise Julia laund mostrele si examinandu-le cateva clipe la un microscop,dupa care notandu-si ceva intr-un carnet.O sa dureze ceva.
-Merci ca mi-ai zis .
I-am trimis Divei un mesaj pe mobil cum ca nu vin in acea seara acasa si ca sunt la Julia in cabinet .
-Daca afli repede ceva opresc activitatea de 4 luni ,sau mai negociem ,ce zici ?
I-am trimis Divei un mesaj pe mobil cum ca nu vin in acea seara acasa si ca sunt la Julia in cabinet .
-Daca afli repede ceva opresc activitatea de 4 luni ,sau mai negociem ,ce zici ?
Ti-am zis deja si o sti si tu prea bine.Analizele nu tin numai de mine ci si de laborator,unde vor fi stocate toate datele.
-Timpul costa bani draga mea . am zis oftand adanc
-Insa in cazul acesta este vorba si de timpul meu,i-o taie Julia la fel de serioasa,revenind asupra materialului genetic s accesand baza de date nationala.
Am zambit usor amuzat de ceea ce zise .
Orele incepura sa treaca si Julia muncea in continuare,analizand neintrerupt secvente de ADN.Spre seara,blonda se ridica si parasi pentru cateva clipe incaperea,intorcandu-se cu doua pahare de cafea.
-Ma gandeam ca te plictisesti,zise ea dandu-i unul din pahare lui Anshel si asezandu-se inapoi la birou,continuand.
-Ma gandeam ca te plictisesti,zise ea dandu-i unul din pahare lui Anshel si asezandu-se inapoi la birou,continuand.
-"Ma face sa rad copios ..dar cred ca am nevoie si de o cina copioasa .."
Am privit umpic cafeaua apoi am privit-o pe julia .
-"Damn strange .."
Am privit umpic cafeaua apoi am privit-o pe julia .
-"Damn strange .."
Era deja ora 4:30 noaptea si Julia se ridica in sfarsit de la birou,inmanandu-i cateva foi lui Amshel.
-Sper ca etsi multumit.Aici este toata analiza mostrelor de ADN si cateva indicatii,zise ea afisand o privire obosita si priivndu-si in acelasi timp paharul gol de cafea.
-Sper ca etsi multumit.Aici este toata analiza mostrelor de ADN si cateva indicatii,zise ea afisand o privire obosita si priivndu-si in acelasi timp paharul gol de cafea.
Am aruncat cateva priviri asupra foilor ...
-Mda..interesant . am zis totusi usor nemultumit , sfat : du-te si dormi , si zi-i lu David sa isi ia liber ..mergeti si voi intr-o vacanta in astea 2 luni .
I-am sarutat mana si am iesit .
-Mda..interesant . am zis totusi usor nemultumit , sfat : du-te si dormi , si zi-i lu David sa isi ia liber ..mergeti si voi intr-o vacanta in astea 2 luni .
I-am sarutat mana si am iesit .
"Cu David in vacanta?Fi serios te rog ... " ar fi vrut Julia sa ii zica,insa se abtinu si privi din nou la microscop.
-"De abia astept sa ma intorc si sa reincep productia ..."
Cu toate ca se simtea extrem de obosita si era sigura ca daca il va anunta pe Dabid,acesta ii va da din nou de lucru,Julia isi lua telefonul si forma numarul lui.
Insa chiar atunci un chiropteran o prinse .
Am auzit zgomotul .
-"Copilasii mei sunt mai rapizi decat credeam ..Dracusorii !"
Am auzit zgomotul .
-"Copilasii mei sunt mai rapizi decat credeam ..Dracusorii !"
Julia ramase uimita si la inceput nu stiu cum sa reactioneze.
am reintrat .
-Julia ..Mai poti respira ? am intrebat cu un mic zambet pe buze
-Julia ..Mai poti respira ? am intrebat cu un mic zambet pe buze
Blonda ii arunca o privirea taioasa,insa nu putut sa spuna nimic.
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum