Daca ar fi fost........
3 participanți
Pagina 1 din 1
Daca ar fi fost........
Jocul se joaca asa:un user zice o faza din blood+ cum era daca era diferita!iar urmatorul user raspunde ce sar fi intamplat daca faza/intamplarea era diferita!
ex:"daca diva nu era rea ce sar fi intamplat?"urmatorul user raspunde"atunci saya nu era nevoita sa o ucida"
incep eu prima
ce sar fi intamplat daca solomon no trada pe diva si trecea de partea sayei?
ex:"daca diva nu era rea ce sar fi intamplat?"urmatorul user raspunde"atunci saya nu era nevoita sa o ucida"
incep eu prima
ce sar fi intamplat daca solomon no trada pe diva si trecea de partea sayei?
Re: Daca ar fi fost........
Probabil ca in acest caz ar fi luptta cu Diva in continuare,insa ar fi avut remuscari in aceasta privinta.
Ce s-ar fi intamplat daca anime-ul ar fi continuat?
EDIT later:Scuze,citisem gresit si nu mi-am dat seama de acel "nu"(am scris exact varianta inversa).
Ce s-ar fi intamplat daca anime-ul ar fi continuat?
EDIT later:Scuze,citisem gresit si nu mi-am dat seama de acel "nu"(am scris exact varianta inversa).
Ultima editare efectuata de catre Julia Silverstein in Vin Apr 24, 2009 3:48 pm, editata de 1 ori
Julia Silverstein- Numarul mesajelor : 82
Data de inscriere : 22/04/2009
Varsta : 30
Localizare : Red Shield
poate is eu mai gre de cap dar nam prea priceput ce ai zis mai sus!
daca animeul ar fi continuat atunci saya ar fi avut de noi dusmani cu care sa lupte(si eu eram mega happy)!
ce ar fi fost daca diva se muta intrun loc retras si traia linistita cu copii ei?
daca animeul ar fi continuat atunci saya ar fi avut de noi dusmani cu care sa lupte(si eu eram mega happy)!
ce ar fi fost daca diva se muta intrun loc retras si traia linistita cu copii ei?
Saya ramanea linistita si nu se mai lupta cu ea.
Ce sar fi intamplat daca Diva il omora pe Amshel?
Ce sar fi intamplat daca Diva il omora pe Amshel?
Bella- Numarul mesajelor : 88
Data de inscriere : 21/04/2009
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum