`Ellow everybody!^^
3 participanți
`Ellow everybody!^^
`Ellow!Numele meu este foarte neinteresant , asa ca folositi nickul :] . Varsta mea ... pai am 12 ani [cam mica stiu..].
Animeuri preferate : Kaleido Star,Wolf's Rain,leach , FMA , Naruto , Death Note , Fruits Basket , Vampire Knight , Spiral , Slayers , InuYasha , The Melancoly of Suzumiya Haruhi , Hell Girl , Povesti cu fantome si lista continua numai ca e lenea mare sa insir toate animeurile care-mi plac.
Ascult cam orice gen de muzica(inafara de manele) , dar cel mai mult imi place rock-ul,alternative,punck-rock,metal,rock symphonic...etc etc.
Formatile mele favorite sunt :Lost prophets , Skillet , Three Days Grace , Red Jumpsuit Apparatus, Green day , Jonas Brothers , Nickelback , Kamelot .
Anyway , nu prea mai stiu ce sa zic despre mine si oricum lenea e mare ca sa imi fac o prezentare completa ^^' .
Daca aveti intrebari .... doar apasati butonul "reply" XD
Animeuri preferate : Kaleido Star,Wolf's Rain,leach , FMA , Naruto , Death Note , Fruits Basket , Vampire Knight , Spiral , Slayers , InuYasha , The Melancoly of Suzumiya Haruhi , Hell Girl , Povesti cu fantome si lista continua numai ca e lenea mare sa insir toate animeurile care-mi plac.
Ascult cam orice gen de muzica(inafara de manele) , dar cel mai mult imi place rock-ul,alternative,punck-rock,metal,rock symphonic...etc etc.
Formatile mele favorite sunt :Lost prophets , Skillet , Three Days Grace , Red Jumpsuit Apparatus, Green day , Jonas Brothers , Nickelback , Kamelot .
Anyway , nu prea mai stiu ce sa zic despre mine si oricum lenea e mare ca sa imi fac o prezentare completa ^^' .
Daca aveti intrebari .... doar apasati butonul "reply" XD
Yoshio Riku- Numarul mesajelor : 33
Data de inscriere : 21/04/2009
Re: `Ellow everybody!^^
Bine ai venit dear Riku.Distractie placuta!
Bella- Numarul mesajelor : 88
Multumesc de intampinare , Bella ! ^__^
Yoshio Riku- Numarul mesajelor : 33
'Ellow Riku ..Daca si de data asta am gresit nr. atunci e ok [stii tu despre ce vorbesc aici ] ...Happy posting ,spam cat mai putin [ar fi frumos daca nu am avea deloc insa e cam imposibil] si sper sa te distrezi .
Amshel- Numarul mesajelor : 573
Data de inscriere : 19/04/2009
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum